Kapszulák

Imunoglukan P4H® kapszulák

C-vitamin, cink- és természetes Imunoglukán® tartalmú táplálékkiegészítő

Alkalmazás

Az aktuális kutatások kimutatták, hogy az öregedési folyamatok, allergiák, a környezetszennyezés, élelmiszeripari tartósítószerek, antibiotikumok, a rossz táplálkozás, a különböző fajtájú sugárzás, stressz és túlzott testi megerőltetés gyengítik az emberi szervezet védekezőképességét.

Az Imunoglukan® kapszula egy természetes összetételű innovatív termék. Bioaktív poliszacharid imunoglukánt, C-vitamint és cinket tartalmaz. A C-vitamin és a cink hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez és a sejtek védelméhez az oxidatív stresszel szemben. Ezzel egyidejűleg a C-vitamin hozzájárul a fáradtság- és kimerültségérzet csökkentéséhez is. Az Imunoglukan® egy teljesen biztonságos készítmény és ideális az egész család részére.

Az Imunoglukan® kapszulát cukorbetegek is szedhetik.

Az Imunoglukan® kapszula gluténmentes.

Adagolás

Az Imunoglukan® kapszulákat a következőképpen lehet szedni: hosszú távon megelőzés céljából, egy kockázatos időszakban vagy immungyengeség esetén.

Legalább 2-3 hónapig napi 1-2 kapszula szedése javasolt. Nagyobb igénybevétel esetén az első 3 napon szedjen napi 3 kapszulát.

A kapszulát lehetőleg szétrágás nélkül és megfelelő mennyiségű vízzel kell bevenni, leginkább este lefekvés előtt vagy reggel éhgyomorra. Amennyiben nem tudja lenyelni a kapszulát, úgy öntse a kapszula tartalmát egy teáskanálra. Ebben az esetben is megfelelő mennyiségű vízzel kell leöblíteni.

Összetétel

1 db kapszula tartalma:
Imunoglukan® 100 mg 
C-vitamin 60 mg
Cink 5,0 mg

A C-vitamin és a cink hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez és a sejtek védelméhez az oxidatív stresszel szemben.

Ezzel egyidejűleg a C-vitamin hozzájárul a fáradtság- és kimerültségérzet csökkentéséhez is. Mivel a szervezet fertőzésekre való hajlama fáradtság és kimerültség esetén nagyobb, a C-vitamin szedése javasolt megelőzésképpen és fertőzések esetén is.  

A szervezetben a C-vitaminnak számos más funkciója is van. Hozzájárul a normál kollagénképződéshez a porcok, a bőr, a csontok, a fogak, a fogíny és a véredények normál működése érdekében. Ezen kívül a C-vitamin hozzájárul a normál energiaanyagcseréhez, az idegrendszer normál működéséhez és a normál pszichikai működéshez is. A C-vitamin növeli a szervezet vasfelvételét is és hozzájárul a csökkent E-vitaminszint regenerációjához is.

Mivel az emberi szervezet nem képes arra, hogy saját maga állítson elő C-vitamint, a táplálkozásunkon keresztül kell pótolnunk. Ennek a vitaminnak a hiánya skorbutbetegséghez vezethet, amely fogínyvérzés, foghullás, csontlágyulás és a vörös vértestek termelődésének lelassulásában jelenik meg.

Az Imunoglukan-ban a C-vitamin kalcium-aszkorbinsav formájában van jelen, amely nem irritálja a gyomor nyálkahártyáját és ezáltal hosszabb ideig is szedhető.

Ezen kívül a kapszulák tartalmaznak cinket is, amely hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez és védi a sejteket az oxidatív stressztől.

A cinknek számos más szerepe is van a szervezetben. Hozzájárul az egészséges bőr, körmök, csontozat,  haj és látás megőrzéséhez. Ezen kívül a cink hozzájárul a normál DNA-képződéshez, a normál sav-bázis-anyagcseréhez, szénhidrát-anyagcseréhez, a zsírsav-anyagcseréhez és a makrotápanyagok normál anyagcseréjéhez.

Az Imunoglukan® egy természtes bioaktív poliszacharid.

Az emberi orvostudomány világszerte gyakran alkalmaz bioaktív poliszacharidokat. Ezeket gombák, penészek sejtfalából és gabonaszemek héjából vonják ki. Az Imunoglukan® egy nem oldódó poliszacharid (β-(1,3/1,6)-D-glukán) és Pleurotus ostreatusból (laskagomba) izolálódik.

C-vitaminnal és cinkkel kombinálva az Imunoglukan® egyedülálló hatása még erősebb.

Figyelmezetés

Transzplantált szervekkel rendelkező személyek nem szedhetik az Imunoglukan® kapszulákat. Immunszupresszív szereket szedő személyek csak a kezelőorvossal való egyeztetést követően szedhetik a készítményt.  

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

 

Gyógyszertárban kapható