Nives Boltar
az Imunoglukan P4H® regionális termékmenedzsere
Főoldal >Immunoblog >Érdekességek > Ne hagyja, hogy a vírusos megbetegedések elrontsák vakációját!

Ne hagyja, hogy a vírusos megbetegedések elrontsák vakációját!

Ön is kíváncsi, hogy miért mindig vakáció vagy utazás alatt betegszik meg? És miért szednek össze a gyerekek újabb megfázást, amikor már tavasz van és kint egyre melegebb az idő?

 

 

Amikor egy rövidebb szünetet vagy egy vakációt tervezünk, nem gondolunk azokra a betolakodókra, amelyek a szervezetünkben különféle betegségeket okoznak.

Tavasszal gyakran ingadozik a hőmérséklet, így a reggeli és a délutáni hőmérséklet közti különbség akár 10 °C is lehet.

Ismeretes, hogy a vírusok – különösen az enterovírusok – a melegebb hónapokban aktívak. Az ilyen vírusok okozta fertőzés leggyakrabban láz, torokfájás, fejfájás, izomfájdalom, rossz közérzet és emésztési problémák formájában jelenik meg. A légkondicionáló berendezések használata mind a különféle épületek helyiségeiben, mind az autókban szintén hozzájárulhat a légúti fertőzések kialakulásához, mert kiszárítják a nyálkahártyát és elősegítik a mikroorganizmusok terjedését a légtérben. Még egy rövid kirándulás is okozhat stresszt a szervezetünknek.

Testünket és egészségünket erősíthetjük testmozgással, változatos étrenddel, higiéniával, de ne feledkezzünk meg a C-vitamint és cinket is tartalmazó Imunoglukan P4H® étrendkiegészítőről.

Az immunrendszerünk mindig készenléti állapotban van, de amikor túl sok „káros tényező” van jelen, veszít az erejéből. Figyeljünk rá, hogy immunrendszerünket tavasszal és nyáron is megfelelően megerősítsük. Íme néhány jó tanács:

  • Együnk elegendő friss zöldséget és gyümölcsöt! A zöldségekben és a gyümölcsökben megtalálható az antioxidánsok legkiválóbb összetétele, amellyel megerősíthetjük immundendszerünket. Ezek az anyagok adják a zöldségek és gyümölcsök intenzív színeit. Ha mindennap különböző zöldségeket és gyümölcsöket fogyasztunk, a testünk számára olyan táplálékot biztosítunk, amelyre annak szüksége van egy erős immunrendszer fenntartásához.
  • Rendszeres testmozgás. A mérsékelt testmozgás javítja a vérkeringést, ez pedig a tudósok szerint befolyásolja a gyulladásokat és a fertőzésekre való hajlamot.
  • Rendszeres kézmosás. Kézmosás segítségével eltávolítjuk a baktériumokat, és így meg tudjuk akadályozni a fertőzés kialakulását és terjedését.
  • Imunoglukan P4H® C-vitaminnal és cinkkel Az Imunoglukan P4H® kedvezően befolyásolja a test ellenállóképességét, ami a fáradtság, a gyakori fertőzések, antibiotikumok vagy elhúzódó betegségek miatt legyengülhet. Az Imunoglukan P4H® termékek az egész családnak készülnek, nem tartalmaznak glutént és laktózt, megfelelőek diabéteszesek és vegetáriánusok számára is.

Ne hagyja, hogy nyaraláskor meglepje a rosszullét! Amikor úgy érzi, hogy csökken az ellenállóképessége, megerősítheti immunrendszerét az Imunoglukan P4H® étrendkiegészítővel. Természetes bioaktív Imunoglukan® hatóanyagot tartalmaz, ami elősegíti az immunsejtek működését, és így fokozza a test ellenállóképességét. C-vitamint és cinket is tartalmaz, amelyek támogatják az immunrendszer működését.

Válassza az Ön számára megfelelő teméket

Az Imunoglukan P4H®-et szervátültetésen átesett betegek nem használhatják. Immunszupresszív terápiában részesülő betegek csak orvosi konzultációt követően használhatják. A javasolt napi mennyiség vagy arány nem növelhető!

A táplálékkiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és sokoldalú táplálkozást.