Jelena Novaković, MSc Pharm
Főoldal >Immunoblog >Szakértői cikkek > Imunoglukan P4H® - Védelem a vírusok ellen

Imunoglukan P4H® - Védelem a vírusok ellen

Az erős immunrendszer döntő fontosságú testünk védelmében. Az immunitás az egészségünk egyik legfontosabb része, megvédi a testet a vírusok támadásától és megtámadja azokat, akiknek sikerül behatolni a testünkbe. Az erős immunrendszer fenntartása érdekében mindenekelőtt gondoskodnunk kell az egészséges életmódról: jó fizikai formáról, megfelelő táplálkozásról és elegendő pihenésről. Szánjunk minden nap egy kis időt magunkra, pihenésre vagy kikapcsolódásra, anélkül, hogy bűnösnek éreznénk magunkat emiatt, mert még soha nem volt ennyire fontos, hogy vigyázzunk magunkra és szeretteinkre.

Amikor az immunrendszer legyengült a megnövekedett szellemi és fizikai stressz, a körülöttünk lévő beteg emberek számának növekedése vagy egy fertőzés után, ajánlott olyan természetes termékekkel erősíteni immunrendszerünket, amelyekről bebizonyosodott, hogy hatással vannak az immunválasz erősítésére. Javasoljuk, hogy ezeket a termékeket megelőzésként, valamint a fertőzés során szedje annak érdekében, hogy rövidebb ideig tartson a betegség, gyorsabban gyógyuljon és védekezzen az új fertőzésekkel szemben.

Az Imunoglukan P4H® a Pleurotus ostreatus gombából származó természetes Imunoglukan®-ot, C-vitamint és cinket tartalmaz. Az Imunoglukan P4H® szedése akkor javasolt, amikor az immunválasz erősítése és a vírusellenes védelem újbóli stimulálása szükséges.

Az Imunoglukan P4H® termékekről számos klinikai vizsgálat kimutatta, hogy hatékonyak különböző légúti fertőzésekben, amelyeket leggyakrabban vírusok (például rhinovírusok, adenovírusok, koronavírusok stb.) okoznak. Az Imunoglukan P4H® termék olyan összetevőket tartalmaz, amelyek különféle módon sikeresen stimulálják immunválaszunkat és ezáltal megvédenek bennünket a fertőzésektől, amelyek magukban foglalhatják a COVID-19-et is. Az európai immunológusok elismerték a C- és D-vitamint, a cinket és a természetes immunmodulátorokat (a Pleurotus ostreatus immunmodulátorait) a COVID-19 fertőzés elleni megfelelő megelőzéseként.

Az Imunoglukan P4H® hatékony megelőzésként és fertőzés közben is. Támogatást nyújt az immunrendszer számára egy fertőzés után, amikor a szervezet legyengült, és különösen érzékeny a környezetünkből származó új vírusok és baktériumok támadásaira.

Az Imunoglukan® segítségével tönkreteszi a vírusok tervét.

Jesenak M. és mtsai. Front Cell Infect Microbiol 2020

Válassza az Ön számára megfelelő teméket

Az Imunoglukan P4H®-et szervátültetésen átesett betegek nem használhatják. Immunszupresszív terápiában részesülő betegek csak orvosi konzultációt követően használhatják. A javasolt napi mennyiség vagy arány nem növelhető!

A táplálékkiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és sokoldalú táplálkozást.