Nadja Ott, MSc Pharm, az Imunoglukan P4H<sup>®</sup> regionális termékmenedzsere
Főoldal>Immunoblog>Imunoglukan P4H®> Imunoglukan P4H® - Megbízható segítség már 10 éve

Imunoglukan P4H® - Megbízható segítség már 10 éve

Az Imunoglukan P4H® már egy évtizede nyújt segítséget felnőttek és gyerekek számára, hogy könnyebben leküzdjék a gyakori légúti fertőzéseket, különösen a téli időszakban.

Az Imunoglukan P4H® egy étrendkiegészítő, amely természetes, bioaktív Imunoglukan® hatóanyagot, C-vitamint és cinket tartalmaz. Több mint 20 országban kapható, ezek közül nyolcban a Medis gondoskodik a marketingről.

 

 

A termékek mögött 30 éves kutatómunka áll, amelynek eredményeit több mint 30 tudományos orvosi lapban publikálták. A tanulmányok alátámasztják a termékek hatékonyságát és biztonságosságát több hónapos használat esetén is. Ezekbe a vizsgálatokba különböző európai országokból több mint 1 400 gyereket választottak be.

A szirup és kapszulában formájában kapható Imunoglukan P4H® fő hatóanyaga a természetes bioaktív poliszacharid Imunoglukan®, amely a késői laskagomba (Pleurotus ostreatus) kiemelten megtisztított kivonata. A Pleuran cég készíti Pozsonyban, Szlovákiában.

A késői laskagomba egy fán növő gomba, amely Európában igen elterjedt, és előszeretettel használják ételek készítéséhez is. Lombhullató fák törzsén és tönkjén él, főként bükkfán, de megtalálható a vadgesztenyén, a tölgyfán és a diófán is. Kagylóra hasonlító formája miatt angolul osztrigagombának (oyster mushroom) nevezik. A gyárban hetente 1 tonna friss gombát dolgoznak fel, amelyet a főként nyugat-európai élelmiszeripar számára szállító termelőktől szereznek be. A gombát egy különleges eljárással dolgozzák fel, és kivonják belőle a szabadalom által védett Imunoglukan® bioaktív hatóanyagot.

Az Imunoglukan P4H® termékeket olyan gyárakban állítják elő, amelyek gyógyszereket gyártanak, és a megfelelő minőségi előírások betartását garantálni tudják. A termékek minden tétele rendelkezik az összetevők (Imunoglukan®, C-vitamin és cink) minőségére és tartalmára vonatkozó elemzési igazolással, amelyet kérésre bárki számára rendelkezésre bocsátanak. Az összetevők tartalmát rendszeresen ellenőrzik külső laboratóriumokban. Az egészségügyi felügyelet évenkénti rendszerességgel ellenőriz minden terméket.

A kiváló minőségű Imunoglukan P4H® termékek nagyon jó terápiás eszközök az orvosok és a gyógyszerészek számára a felnőttek és a gyerekek immunrendszerének támogatására. 

Az Imunoglukan P4H® az egyik legnépszerűbb termék az immunrendszert támogató készítmények között.

 

Hivatkozás: * 2019 márciusi IMS adatok.

Válassza az Ön számára megfelelő teméket

Az Imunoglukan P4H®-et szervátültetésen átesett betegek nem használhatják. Immunszupresszív terápiában részesülő betegek csak orvosi konzultációt követően használhatják. A javasolt napi mennyiség vagy arány nem növelhető!

A táplálékkiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és sokoldalú táplálkozást.