Immunoblog

Főoldal > Immunoblog > Érdekességek
Sport és egészség a téli hónapokban

Sport és egészség a téli hónapokban

Az életstílusunk nagyobb hatással van az immunitásunkra, mint a környezetünk. Az őszi megfázáshullám, amit az influenzahullám követ, annak a következménye, hogy többet tartózkodunk zárt környezetben, ami ideálisabb közeget biztosít a fertőzések terjedésére, mint a levegő lehűlése.
Mit kell tenni, amikor a megfázás vagy az influenza első jeleit tapasztaljuk?

Mit kell tenni, amikor a megfázás vagy az influenza első jeleit tapasztaljuk?

Megérkezik az ősz, majd a tél, a hideg és szeles idő, és velük együtt a megfázás, a köhögés és a stressz. Ekkor fordulnak elő leggyakrabban a téli időszak légúti fertőzései, amelyek terjedését még jobban elősegíti, hogy az emberek leginkább bent töltik az időt.
Az ősszel és télen támadó fertőzések

Az ősszel és télen támadó fertőzések

Az őszi és téli időszakban számos fertőző betegség terjed, és nehezen lehet őket elkerülni. Most elmondjuk , hogy melyek ezek a fertőzések és milyen jellemzőik vannak.
Az immunrendszer alulműködésének tünetei

Az immunrendszer alulműködésének tünetei

Honnan tudhatja, hogy gyenge az immunrendszerének működése, illetve hogy erősítésre szorul? A néhány felsorolt tünet igen egyértelműen jelzi, ha immunrendszere nem veszi fel a kórokozók ellen a harcot megfelelő módon.
Óvodakezdés – stressz a gyermek és az egész család számára

Óvodakezdés – stressz a gyermek és az egész család számára

Amikor eljön az ideje annak, hogy az anya visszamenjen dolgozni, a gyermek pedig óvodába kerüljön, sok család élete a feje tetejére áll.
Mi okozza a náthát?

Mi okozza a náthát?

Amikor egy náthás ember tüsszent vagy köhög, vírusok milliói kerülnek a levegőbe, melyek aztán a környező felületekre kerülve gondoskodnak a nátha gyors terjedéséről.

IMMUNOBLOG

Az Immunoblog híreket mutat be az immunitás világából. Az egészséges és aktív életmóddal kapcsolatos érdekes tartalmakat mutatunk be, ami kulcsfontosságú az egészség és a jó immunitás megőrzéséhez. A szakmai cikkeket gyógyszerészek, orvosok és más szakemberek készítik el. Olvashat a sportolók és más felhasználók ajánlásairól, valamint híreket az Imunoglukan P4H® termékekről.

SZAKÉRTŐINK

  • Prof. Dr. Mateja Logar, M.D., Fertőző betegségek specialistája
  • Nives Boltar, az Imunoglukan P4H® regionális termékmenedzsere
  • Urša Jarc, M.Sc. Gyógyszerész

Az Imunoglukan P4H®-et szervátültetésen átesett betegek nem használhatják. Immunszupresszív terápiában részesülő betegek csak orvosi konzultációt követően használhatják. A javasolt napi mennyiség vagy arány nem növelhető!

A táplálékkiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és sokoldalú táplálkozást.