Immunoblog

Főoldal > Immunoblog
Megfázás vagy influenza?

Megfázás vagy influenza?

A megfázás és az influenza által okozott légzési rendellenességek a leggyakoribb okai annak, hogy orvoshoz fordulunk, vagy pedig kimaradunk az iskolából, munkahelyről.
Sport és egészség a téli hónapokban

Sport és egészség a téli hónapokban

Az életstílusunk nagyobb hatással van az immunitásunkra, mint a környezetünk. Az őszi megfázáshullám, amit az influenzahullám követ, annak a következménye, hogy többet tartózkodunk zárt környezetben, ami ideálisabb közeget biztosít a fertőzések terjedésére, mint a levegő lehűlése.

Változások az Imunoglukan P4H® 3+1-es hűségakcióban

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a 3+1-es Imunoglukan P4H® hűségakciónk 2019. február 1-től 5+1-re módosul.
Influenza: tünetek, kezelés, megelőzés

Influenza: tünetek, kezelés, megelőzés

Az influenza előfordulása gyakoribb, mint gondolnánk. Mivel nagy valószínűséggel szinte minden évben fennáll az influenza veszélye, nem elég, hogy ismerje a tüneteket, hanem azt is tudnia kell, hogyan kezelje és óvja magát.
Mit kell tenni, amikor a megfázás vagy az influenza első jeleit tapasztaljuk?

Mit kell tenni, amikor a megfázás vagy az influenza első jeleit tapasztaljuk?

Megérkezik az ősz, majd a tél, a hideg és szeles idő, és velük együtt a megfázás, a köhögés és a stressz. Ekkor fordulnak elő leggyakrabban a téli időszak légúti fertőzései, amelyek terjedését még jobban elősegíti, hogy az emberek leginkább bent töltik az időt.
Az ősszel és télen támadó fertőzések

Az ősszel és télen támadó fertőzések

Az őszi és téli időszakban számos fertőző betegség terjed, és nehezen lehet őket elkerülni. Most elmondjuk , hogy melyek ezek a fertőzések és milyen jellemzőik vannak.

IMMUNOBLOG

Az Immunoblog híreket mutat be az immunitás világából. Az egészséges és aktív életmóddal kapcsolatos érdekes tartalmakat mutatunk be, ami kulcsfontosságú az egészség és a jó immunitás megőrzéséhez. A szakmai cikkeket gyógyszerészek, orvosok és más szakemberek készítik el. Olvashat a sportolók és más felhasználók ajánlásairól, valamint híreket az Imunoglukan P4H® termékekről.

SZAKÉRTŐINK

  • Prof. Dr. Mateja Logar, M.D., Fertőző betegségek specialistája
  • Nives Boltar, az Imunoglukan P4H® regionális termékmenedzsere
  • Urša Jarc, M.Sc. Gyógyszerész

Az Imunoglukan P4H®-et szervátültetésen átesett betegek nem használhatják. Immunszupresszív terápiában részesülő betegek csak orvosi konzultációt követően használhatják. A javasolt napi mennyiség vagy arány nem növelhető!

A táplálékkiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és sokoldalú táplálkozást.